Meat the Chef
Wij laten u kennismaken met onze trouwe klant PK Bar & Kitchen te Bilthoven. Op zoek naar een bijzonder grandcafé-restaurant in de omgeving De Bilt?
Wij laten u kennismaken met onze trouwe klant PK Bar & Kitchen te Bilthoven. Op zoek naar een bijzonder grandcafé-restaurant in de omgeving De Bilt?
Een slachthuis is een confronterende plek. Je realiseert je dat de dood voor de aangevoerde dieren onherroepelijk is. Veel meer dan vroeger wordt de nadruk
Bonne Viande blijft zich verder ontwikkelen en innoveren. De van oudsher bekende en populaire hamburger wordt bij Bonne Viande in een nieuw concept aangeboden. Van
Na vele jaren een vertrouwd gezicht te zijn geweest, heeft Bonne Viande in 2016 haar huisstijl compleet vernieuwd. We vonden het tijd om onze ambacht,
Als je aan Rob Toonen naar zijn favoriete steak vraagt, glundert hij en zegt gelijk: Aberdeen Black Angus! De manier waarop hij erover vertelt, zet
Dry Aged Beef: smaakvoller, malser en sappiger vlees dan ooit tevoren. Het is steeds vaker terug te vinden op de menukaart in een goed restaurant.